Εξωτερική άποψη του Ναού

Ο Ιερός Ναός Παναγίας της Πριγκήπου ΚΠόλεως, κτίσμα του 18ου αι.

Η ανάγκη εσωτερικού ευπρεπισμού του

Κείται στο νησί της Πριγκήπου, όπου η έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων του Οικουμενικού Πατριαρχείου ΚΠόλεως. Βρίσκεται εντός της αυλής του Επισκοπείου. Ταπεινοί προσκυνητές του ιερού τούτου ναού προ μηνών υπήρξαμε συνεργάτες και φίλοι του Ιδρύματος Εθνικού και Θρησκευτικού Προβληματισμού – Καριπείου Μελάθρου.
Ο ιστορικός Ι. Ναός της Παναγίας μας εσωτερικά έχει άμεση ανάγκη ανακαινίσεως – βαφής. Παρακαλέσαμε να αναδεχθούμε το έργο αυτό. Ευχαριστίες στον διαπρεπή Μητροπολίτη Πριγκηποννήσων κ. Ιάκωβο για την άδεια-ευλογία του προς ικανοποίηση του αιτήματός μας. Μας απεστάλη από την Επιτροπή του Ναού ο συνημμένος προϋπολογισμός.
Για λόγους πρακτικούς απευθυνόμαστε διά του διαδικτύου στους συνεργάτες και φίλους μας και όποιους άλλους πνευματικούς ανθρώπους ευαισθητοποιημένους σε έργα ευποιΐας ευκτηρίων οίκων για όποια συνδρομή και χορηγία για να ευπρεπισθεί εσωτερικά ο ωραίος αυτός ναός της Παναγίας. Μόλις ολοκληρωθεί το έργο θα κάμουμε την ενημέρωση διά της ιδίας οδού (του διαδικτύου) με πληροφοριακό και φωτογραφικό υλικό για το αποτέλεσμα. Θα ακολουθήσει προσκυνηματική αποστολή στην Παναγία Πριγκήπου.

Μια υπόμνηση: Επισκεπτόμενοι την Πρίγκηπο, μη λησμονείτε να ανάβετε ένα κεράκι στην Παναγία αυτή, λίγα μέτρα από την αποβάθρα, εκεί όπου σταθμεύουν τα ταξί – παϊτόνια για τις ξεναγήσεις στο νησί και στα σεβάσματά του. Η οικονομική Κρίση θα περάσει με την βοήθεια της Παναγίας. Ο οίκος και η ευλογία της είναι αξεπέραστα μόνιμα πνευματικά αγαθά.

Ακολουθεί ο σχετικός προϋπολογισμός γιά την εσωτερική ανακαίνιση του Ναού.

κάντε κλικ στη φωτο γιά μεγένθυση